Om oss

Hur ofta använder du bilen? För många så handlar det om en absolut nödvändighet för att klara vardagen. Få har lyxen som finns i exempelvis Stockholm där kollektivtrafiken erbjuder lösningar som gör att man kan slippa ha bil. För många så är bilen det som gör att man klarar vardagen och kan pendla mellan jobb, skola, aktiviteter och allt annat på ett smidigt sätt.

Att ha bil ger frihet – men det bär också kostnader och det bidrar till att vår miljö blir sämre. Här ska vi därför titta närmare på de nya bilar som håller på att ta över marknaden. Hur ställer du dig till elbilen? För många så handlar det om en investering som ligger långt fram i tiden, men frågan är om det verkligen behöver ta så lång tid? Här kommer vi att gå igenom alla aspekter om elbilen och försöka ge dig tips och råd om denna investering.

Vi kommer givetvis även att skriva om vanliga bilar och försöka ge dig matnyttig information om allt från försäljningar vidare till hur man på bästa sätt kan ta körkort samt vilka försäkringar som måste lösas. Här kommer det mesta att kretsa kring motorer och bilar och vi kommer själva att skriva om exempelvis personliga minnen och ge dig råd om bilar som har högre – och lägre – andrahandsvärden. Vad ska du tänka på när du köper en bil? Tjänar du på att sälja privat eller hos en bilhandlare? Vi ska ge dig tips, råd och fakta om allt som bilen. Välkommen!